Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Καλλιτέχνες

Πολυχρονιάδη Έλενα

Η Έλενα Πολυχρονιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το1977. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο εργαστήρι “Ελεύθερη Έκφραση”, με δασκάλα την Κ. Αφρίδου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει κάνει και δυο προσωπικές εκθέσεις στην Αθήνα. Δημοσιεύσεις με έργα της και αφιέρωμα στη δουλειά της, υπάρχουν σε τεύχη του περιοδικού διακόσμησης ”INSIDE” και “maison et decoration”. Έργα της έχουν χρησιμοποιηθεί σε τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση. Έχει συμμετάσχει στο διετές (2018-2019)εικαστικό δρώμενο της UNESCO νομού Ζακύνθου με θέμα τον κόλπο του Λαγανά. 
Αγαπάει την αφαίρεση. Επιδιώκει να παρακινήσει τον θεατή να προχωρήσει με την φαντασία του πέρα από αυτό που βλέπει. Τα τελευταία χρόνια, παραδίδει μαθήματα ζωγραφικής σε ενήλικες και παιδιά ηλικιών από 5 έως 12 ετών σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των παιδιών μέσα από την Τέχνη. Απο τον Μάιο του 2016, οργανώνει ομαδικές έκθεσεις με έργα των μαθητών της, σε αίθουσες πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολυχώρους και χώρους μαζικής εστίασης. 'Εχει επιμεληθεί τα σκηνικά σε παιδικές παραστάσεις και οργανώσει την δημιουργική απασχόληση παιδιών σε εικαστικά θεματικά δρώμενα και summer camp. Συνεργάζεται με το www.full-time.gr όπου δημοσιεύει εικαστικά θέματα.


Email: epochio@yahoo.com


Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.

Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.
Διεύθυνση: Λαγανάς, Ζάκυνθος
Τηλέφωνο: +30 6956481146
Email: info@unescozakynthos.gr