Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Καλλιτέχνες

Γούναρη Ελένη

Η Ελένη Γούναρη γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στη Ζάκυνθο.

Σπούδασε Ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, στο Α΄ Εργαστήριο Ζωγραφικής Δ. Μυταρά και Σκηνογραφία στο Εργαστήριο Β. Βασιλειάδη και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων.

Έχει κάνει επτά Ατομικές Εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε πάνω από ενενήντα Ομαδικές στην Ελλάδα, οι περισσότερες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Σύρο, Πάτμο, Πάρο, Επτάνησα κλπ.

Έχει συμμετοχές σε Εκθέσεις στο εξωτερικό όπως Ιταλία - στην Biennale της Φλωρεντίας- Γαλλία, Η.Π.Α., Σερβία, Μαυροβούνιο, Λιθουανία όπου ήταν ανάμεσα στους δύο Έλληνες που βραβεύθηκαν.

Επίσης, έχει εικονογραφήσει εξώφυλλα βιβλίων, αφίσες και έχει κάνει Σκηνικά και Κοστούμια για Θεατρικές Παραστάσεις.

Έχει διδάξει Καλλιτεχνικά μαθήματα στη Μέση Εκπαίδευση, Ι.Ε.Κ. και στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στην Κατεύθυνση Συντήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Από το 2003 μέχρι το 2011 ήταν Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου και σήμερα είναι η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Είναι μέλος του E.E.T.E., Πολιτιστικών Συλλόγων, Εκπαιδευτικών Συλλόγων, Εικαστικών ομάδων - όπως της ομάδας Just 5, της Mail Art, της Ash in Art, Art Way, του Ορίζοντα Γεγονότων Πολιτισμού, του Project 2 - και πολλών Καλλιτεχνικών Επιτροπών και Συμβουλίων.

Δημοσιεύσεις για το εικαστικό έργο της που έχει πολλές φορές βραβευθεί, υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Έργα της βρίσκονται σε δημόσια κτίρια, ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές.

www.elenigounari.gr
mail: egounari@otenet.gr
fb Eleni Gounari
6977453369


Η Κιβωτός του Κόσμου, εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, με την καθοδήγηση του π. Αντωνίου 23 χρόνια τώρα στηρίζει μονογονεϊκές, άπορες οικογένειες και παραμελημένα παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωσή τους.

Αποβλέπει κυρίως στη θεραπεία του τραύματος της παιδικής ψυχής και όχι μόνο στη στέγη, τροφή και εκπαίδευσή τους.
Διεύθυνση: Λαγανάς, Ζάκυνθος
Τηλέφωνο: +30 6956481146
Email: info@unescozakynthos.gr